مشاغل دانشجویی

مشاغل دانشجویی

بسیاری از افراد در دور‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی تحصیل در دانشگاه، به دنبال مشاغلی هستند که هم با زمان نسبتا محدود آن‌ها متناسب باشد و هم از طریق درآمد آن، امکان پرداخت هزینه‌های تحصیلی‌شان فراهم شود. مشاغلی که به صورت دورکاری یا پاره‌وقت با کمترین میزان تخصص انجام می‌شوند، در دسته‌ی مشاغل دانشجویی قرار می‌گیرند که در زیر به معرفی و بیان ویژگی‌‌های آن‌ها می‌پردازیم:

۱. تدریس خصوصی، مناسب‌ترین شغل برای دانشجویان در دوره‌ی تحصیلی است. با این کار می‌توانید دانش خود را افزایش بدهید یا آن را تثبیت کنید و درآمد خوبی هم کسب کنید. این کار پاره‌وقت، به صورت حضوری یا مجازی امکان‌پذیر است. تدریس مجازی از طریق ارسال فایل‌های صوتی و تصویری یا تماس تصویری و صوتی صورت می‌‌گیرد و افراد زیادی به خصوص در شهرهای شلوغ و پر ترافیک، از این نوع آموزش استقبال می‌کنند؛ چرا که موجب صرفه‌جویی در وقت و هزینه‌ی آنان می‌شود.

۲. اگر در رشته‌ی ورزشی خاصی مهارت دارید و می‌توانید از عهده‌ی آموزش آن برآیید، می‌توانید به عنوان مربی ورزشی در مراکز مختلف مشغول به کار شوید. شما می‌توانید در دوره‌ی تحصیلتان ضمن انجام ورزش، درآمد خوبی هم کسب کنید.

work

۳. دانشگاه‌ها معمولا برای انجام برخی کارهایی که به تخصص زیادی نیاز ندارد، از میان دانشجویان، افرادی را برای انجام این مشاغل جذب می‌کنند. کار در کتابخانه، سایت، دفتر نشریه، انتشارات و… در این دسته قرار می‌گیرد. در برخی از رشته‌ها نیز استادان برای انجام کارهای پژوهشی و آزمایشی‌ای که باید به صورت گروهی انجام شود، اقدام به جذب دانشجو و پرداخت دستمزد به آن‌ها می‌کنند.

۴. مشاغلی که به صورت دورکاری و با تلفن کردن به مشتری انجام می‌شود، نیز از مشاغلی است که دانشجویان از آن استقبال می‌کنند؛ چرا که با کمترین هزینه و وقت این کار انجام می‌شود و دردسر کمی هم دارد. مشاوره‌ی تحصیلی، پیگیری امور آموزشی، بازاریابی تلفنی و… در این دسته قرار می‌گیرند.

۵. اگر خودروی شخصی دارید، می‌توانید با نصب اپلیکیشن‌هایی که برای جابه‌جایی مسافر به صورت آنلاین طراحی شده‌اند، خیلی سریع و راحت مشغول به کار شوید و اوقات بیکاری خود را با این کار پر کنید؛ جدا از این، می‌توانید با آژانس‌های تلفنی هم شروع به همکاری کنید. اگر هم موتور دارید، می‌توانید به عنوان پیک موتوری در رستوران‌ها، سوپر مارکت‌ها و مراکز مختلف مشغول به کار شوید و درآمد خوبی کسب کنید.

۶. یکی دیگر از مشاغلی که با وضعیت دانشجویان متناسب است، کار در رستوران یا کافی‌ شاپ است. می‌توانید به عنوان آشپز، پیش‌خدمت، باریستا یا مسئول ثبت سفارش و… در این مراکز به انجام کار بپردازید. اگر به تهیه‌ی انواع دسر، سالاد، ترشی، نوشیدنی و… علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم به سراغ رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها بروید و برای همکاری با آن‌ها اعلام آمادگی کنید. این شغل هم در کنار جذابیت‌های آن، درآمد قابل قبولی دارد.

۷. شغل ویزیتوری نیز یکی دیگر از مشاغلی است که در دسته‌ی مشاغل دانشجویی قرار می‌گیرد. در این شغل شما باید به معرفی محصول یا عرضه‌ی آن به افراد یا مراکز مختلف بپردازید. ساعات کاری این شغل متنوع است و درآمد آن به میزان و کیفیت کار خودتان بستگی دارد.

متن دیدگاه‌ها

mood_bad
  • هیچ نظری ثبت نشده است.
  • chat
    یک نظر ارسال کنید